Godt nytt år!

Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt år i Familiekirken! Vi ber og tror Gud for nye tider i 2021!

2020 har vært et annerledes og for mange et vanskelig år, men vi vet at Gud er med i alle de forskjellige fasene av livet. Et virus har lamslått hele verden og satt mange ting på pause, men vi vet at Gud er trofast i enhver situasjon og prøvelse. La oss fortsette å passe godt på hverandre og ikke la sosial distanse bli den nye normalen. Vi har alle bruk for å være sammen og dele hjerte og liv, uansett restriksjoner og smittevern.

Invitér noen hjem til deg eller til gudstjeneste i menigheten og bruk tid på fellesskapet. Julen er akkurat over og mange har kanskje tilbrakt julen på en ny måte og med færre mennesker, men det er viktig at vi ikke isolerer oss og lar frykten ta over. La oss bry oss om andre og hverandre og la Guds godhet bli synlig gjennom oss i hverdagen og i menigheten.

I 2021 har vi leid store sal på kulturhuset, slik at vi kan være mange sammen og samtidig holde avstand og følge smittevernsreglene. Og vi leier et eget rom for barna, slik at Barnekirken kan forsette som før. Vi ser fram til å møte deg igjen, og har du ikke vært i Familiekirken tidligere, så er du også hjertelig velkommen.

Vi kommer tilbake med info om når første søndagsgudstjeneste i 2021 blir, og vi gleder oss til å se deg og til et nytt år i Familiekirken!