Hvem skal jeg sende?

Hvem skal jeg sende?

Hvem skal jeg sende? Hvem vil gå? 

I en tid hvor det er vanskelig å reise, vanskelig å være der for andre, så kan pengene dine reise for deg!  Våre venner på misjonsmarken i India og Pakistan trenger sårt til oppmuntring og trøst i denne vanskelige tiden. Mange sulter og de har ikke mat til jul. Vi her i Norge har i hvert fall mat, selv om det er annerledes tider.
Vil DU være med og hjelpe våre søsken til å få mat til jul? Gud unner ikke bare oss ribbe og riskrem, men han unner også de mest nødlidende hos våre misjonskontakter å få mat på bordet under julehøytiden. 

Din gave vil gå uavkortet til pastorer som vil fordele mat blant de mest trengende! Gud spør oss: Hvem vil gå?
La pengene dine rekke lenger enn til deg selv og din familie denne julen! Gud velsigne deg!

Vipps: 13465 Familiekirken i Follo

Konto: 1503 42 34997 i DNB

Merk: Julemat eller misjon

Stop CISPA