Tilbake i Ås Kulturhus!

Kjære dere!
På grunn av "lock-down" i landet vårt har vi vært "samlet" på forskjellige plattformer på sosiale medier, på YouTube-kanalen til Familiekirken m.m. Nå gleder vi oss til å treffes søndager kl 11 i Ås Kulturhus!

Kommuneoverlegen har godkjent at vi kan samles så lenge vi tar hensyn til de gjeldende regler for samlinger for personer inntil 50 stk. Dette er en stor glede for oss og vi ser fram til å kunne feire gudstjeneste sammen!

Om du har spørsmål i forbindelse med gudstjenestene, ta kontakt på epost: info@familiekirken.com eller tlf: 473 59 639

Det blir også Barnekirken for barna, men de sitter med foreldre på anvist plass inntil Barnekirken starter.

Vi står sammen og ber for landet vårt og for de som er berørt av covid-19 i hele verden.

Hjertelig velkommen på søndagene fremover!