HJELP Pakistan nå!

HJELP Pakistan nå!

Akkurat nå er vi i karantene både i Norge og det meste av verden. Noe av det første Gud viste oss i denne situasjonen var at dette ville bringe store utfordringer for folk i Asia, Afrika og andre steder hvor de ikke kan skaffe seg mat på en enkel måte uten arbeid. Det er bare ca. 2 % som dør av koronasmitte, men hvis du ikke får mat og næring så kan du dø veldig fort. I Norge har vi Nav og lignende hvis man trenger støtte, det har de ikke i den 3. verden. Der hvor støtteordninger er dårlige eller mangler, vil folk sulte hvis de blir hindret i å jobbe.

Pakistan er veldig utsatt, og myndigheter og flere hjelpeorganisasjoner har nektet hjelp til kristne. Dette betyr at mange kristne dør hvis ikke de får hjelp. Vi har bedt våre misjonskontakter Rachel og John Javed om å organisere hjelp til de kristne. Nettverket av trofaste og gode pastorer er allerede der, etter alle kampanjene de har hatt rundt i landet. De har kontakt med 700 pastorer, og er i gang med og organisere disse til å møte behovene hos de kristne, som også ofte er de fattigste i landet. Fordi mange har mistet jobbene sine har de ingen inntekter å kjøpe mat for. Derfor har vi bedt pastor John og Rachel om å åpne «foodbanks» rundt i de forskjellige byene, slik at folk kan få det aller mest nødvendige i denne krisen, som ris, mel, linser, bønner, poteter eller grønnsaker. Det er viktig for oss at denne hjelpen organiseres godt, slik at de som trenger det får hjelp, og at de kristne får hjelp til å overleve i denne krisen.
Vi har allerede sendt penger fra Familiekirken til Lahore for å hjelpe. Og vi er takknemlige for alle som har vært med og bidratt. Men denne gangen ønsker vi å gjøre enda mer, da mange har dødd allerede, ikke av koronaen, men av sult. Vil du være med og hjelpe til å redde de kristne i Pakistan fra sult, så lover vi å distribuere hjelpen til de som trenger det mest.

Når du setter penger inn på konto 1503.42.34997 i DNB, eller Vipps #13465 (merk gjerne med Pakistan) sendes de umiddelbart til Pakistan så folk kan få hjelp!

Takk på forhånd! Og Guds velsignelse over deg og din familie!

Pastor Maryann og Egon Davidsen

Stop CISPA