Møter i Familiekirken

Kjære alle sammen!

I denne spesielle situasjonen som vi er i om dagen, med restriksjoner på møter og kontakt med andre, smittefare og karantener, så tror vi Gud for en snarlig nedgang på smittede og at Norge får «hjulene» i gang igjen om ikke så altfor lenge.

Vi har bedt over situasjonen og dette er instruksene vi har fått. Vi samles forsatt i lifegrupper, en i Ås og en i Vestby. for de som ønsker et tilbud om fellesskap og bønn. Vi ser at dette er innenfor myndighetenes instrukser.

Bønnen om torsdagene er viktig og vi ønsker å se flere til bønn. Dette som skjer i landet vårt kan mobilisere oss til bønn. Fienden vil alltid prøve å isolere oss i kriser, men kriser mobiliserer alltid Guds folk til bønn! Vi ber for menigheten, for folk i hele verden, for misjon og spesielt for de land som vårt misjonsarbeid strekker seg til.

Når det gjelder søndagene har vi foreløpig ikke mulighet til å være på Ås Kulturhus. Vi avventer i forhold til det.

Pastor Egon Davidsen lager flere TV-programmer på Kanal 10 nå, som handler om beskyttelse og bønn og det kommer til å ligge på vår hjemmeside, med link til Familiekirkens Youtube kanal. Disse vil være tilgjengelige fra neste uke.

Vi oppfordrer dere til å se disse programmene sammen med familien og gjerne venner/bekjente.

De kan også brukes søndag formiddag til å samles om Guds ord som vi pleier, både barn og voksne.

Husk å be for menigheten og husk å forsette med din trofasthet i å gi tiende og gaver, da vi blant annet også har et stort arbeid med bibelskoler m.m. i India og Pakistan.

Gud velsigne deg!