Seminar med Katrin og Daniel Smenes

Seminar med Katrin og Daniel Smenes

Siden de ble frelst, har Katrin og Daniel Smenes vært i brann for Jesus. De har vært med å gjøre evangelisk arbeid i nesten 40 land. Herren har rørt deres hjerte med en brennende lidenskap for å nå de tapte; de ukjente og uberørte menneskegruppene med evangeliet. De startet begge sin tjeneste i Jesus Revolusjon og Daniel har vært en leder i Nordvestkirka i omtrent fem år. De møtte hverandre i Jesus Revolusjonen og tjener Gud sammen. De lengter etter å se mennesker frelst, helbredet og satt fri fra plager overalt hvor de reiser. Se mer om dem: https://jtans.com/

De kommer til Familiekirken 4 & 5 mai.

Lørdag kl 12-15 Gatekirken i Ås sentrum
Søndag kl 11 i Ås Kulturhus (her også Barnekirken)
Søndag kl 17 i Ås Kulturhus
Åpen kafé mellom møtene.

Stop CISPA