BØNNESKOLE

copy-of-bonneskole

Fra torsdag 1 september blir det bønn hver torsdag i Familiekirken.

En rettferdig manns og kvinnes bønn utretter mye!

Vi ønsker å danne et felleskap rundt Bønnen og Ordet, fordi vi lengter etter å se vårt distrikt forvandlet! Mange positive ting skjer når vi samles i bønn, og vi vil samle de som lengter etter et dypere fellesskap med Gud, og samtidig ta tak i de ting som Gud setter lyset på som vi trenger å be for vår nasjon og for mennesker i vår hverdag!

Det blir undervisning om bønn hver gang, som på tidligere Lørdagsbibelskole, nå fokusert på bønn. Det blir satt av god tid til bønn for Follo, vekkelse på Østlandet og bønn for Familiekirken. Kom gjerne også om du har personlige behov.

Det blir barnepass for deg som trenger det. Ta med litt snacks og ting som barna liker å drive med, så har vi en barnemedarbeider som stiller opp og passer på dem mens du ber.

Bønneskole: Hver torsdag kl 19.00 - 20.30

Sted: Ås Menighetshus, Johan K. Skanckes vei 7, 1430 Ås (det gule huset bak Rema 1000)

Hjertelig velkommen!