Søndag 20 desember samler vi inn gaver til barn og unge på Bjørnebekk!

Søndag 20 desember er siste møte i Familiekirken før jul.

Vi ses i Ås Kulturhus kl 11.00 til møte med julesang, ord om julens budskap, aktiviteter for barn, kafé og fellesskap. Mye kos for barn og voksne!
Husk å invitere med deg venner, naboer, barnebarn og familie denne siste søndagen før jul!
Det blir pepperkaker og julegrøt til alle!

Det blir også innsamling av gaver til barn og unge på Bjørnebekk Asylmottak i Ås.
Vi trenger gaver til 50 stk, alder 0 -18 år.
De trenger hygieneartikler, sjampo, flytende dusjsåpe, tannkrem, vanter, sokker, hårpynt, klær, m.m.
Lag en fin julepakke, og sett lapp på med jente/gutt og alder. Om du vil gi noe brukt (leker/klær) så sørg for at det er rent og pent. Ta med gaven(e) på møtet!

Du er hjertelig velkommen til en koselig 4. advent med Jesus i sentrum!

Vi starter opp det nye året med Lifegrupper tirsdag 5 januar kl 19.00 i hjemmene, og så til konferansen OPEN HEAVEN med Stu og Chloe Glassborow fra kirken Catch the Fire i London.

Vi ønsker deg en riktig gledelig julefeiring og et godt nytt år!