BIBELSKOLE

Restoration Bibelskole starter lørdag 5 september med deltidsbibelskole! Du kan investere i eget liv og få forståelse og åpenbaring om hva Gud har for deg!
På samme måte da som Paulus underviste i Tyrannus`skole i Efesus og hele det daværende Asia fikk høre Guds ord,
så tror vi at bibelskoler er med og utruster troende til å få seier i sitt eget liv og bringe evangeliet videre til sin verden.
Mer info og påmelding på: https://www.restorationbibelskolen.com/

Restoration Bibelskole starter opp igjen med deltidsbibelskole denne høsten.

Det kommer det til å være to løp; ett for deg som vil forberede deg og bli utrustet til menighetsarbeid og ett for deg som ønsker å bli grunnfestet i tro på områder som helbredelse og økonomi. Det er selvfølgelig fullt mulig å følge begge løp.

1. Undervisning som forbereder for lederskap og for å være medarbeider i Guds rike.

Å være en leder er noe vi møter i familie, på jobb og i menighet på forskjellige måter. Vi tar for oss forskjellige sider ved ledelse: bibelske forbilder, ledelse og ansvar følger hverandre, god ledelse skaper etterfølgere, hva slags DNA gir jeg videre, menighetsliv og disippelskap, medarbeidere som gjør visjon til virkelighet, bibelske holdninger.

2. Uten tro er det umulig å behage Gud.

I dette kurset vektlegges undervisning om tro i relasjon til helbredelse og økonomi. Det er viktig at hele menigheter blir fylt av tro, da Guds rikes arbeid utføres av hver enkelt troende. Gud vil at du skal lykkes både i ditt familieliv, din økonomi og din tjeneste for Gud. Noen av temaene er; tro under angrep, tro for mirakler gjennom handling og tale, tro i hverdagen, tro for økonomi, guddommelig helbredelse – for deg som trenger helbredelse og for deg som vil be for syke.

Under høst/vår vil det komme gjestetalere å undervise, sammen med de faste talerne.

LØP 1:

• Lørdag 5 september kl 10-13 - Ås Kulturhus, Moerv. 1, 1430 Ås
  • Lørdag 10 oktober kl 10-13 - Menighetshuset, J.K.Skanckes v. 7, Ås
  • Lørdag 7 november kl 10-13 - sted kommer
  • Lørdag 5 desember kl 10-13 - Ås Kulturhus, Moerv. 1, 1430 Ås

LØP 2:

• AVLYST: Lørdag 19 september kl 10-13 - Menighetshuset, J.K.Skanckes v. 7, Ås
  • Lørdag 24 oktober kl 10-13 - Ås Kulturhus, Moerv. 1, 1430 Ås
  • Lørdag 21 november kl 10-13 - Menighetshuset, J.K.Skanckes v. 7, Ås
  • Lørdag 19 desember kl 10-13 - Ås Kulturhus, Moerv. 1, 1430 Ås

Pris: kr 200 pr gang (inkl kaffe, baguette eller kake)

Rabatt ved betaling av hele forløp: LØP 1 kr 700,- LØP 2 kr 700,-

Begge LØP kr 1000,- (må betales på forhånd, DNB konto. 1503 42 34997)

Diplom deles ut for den som har fullført 70% av undervisningen.

Påmelding eller spørsmål:

Mer info og påmelding på: https://www.restorationbibelskolen.com/