Gudstjeneste

Pga nedstengning i Viken og Oslo er det ikke fysiske gudstjenester 21/3, 28/3, 4/4 og 11/4. Du kan være med på online gudstjeneste på Familiekirken facebook-side, søndager kl 11.00.
Vi kommer tilbake med mer info når samfunnet åpner opp igjen.
(Regjeringen har åpnet opp for at vi kan samles inntil 100 personer med tilviste plasser.
Vertskap i Familiekirken vil ønske deg velkommen og vise deg hvor du kan sitte. Vi leier store sal i kulturhuset, noe som gir oss et stort areal vi kan samles på med mulighet for god avstand og enkelt kunne følge regler om smittevern. Du er trygg hos oss!
Under gudstjenesten vil du kunne ta del i lovsang og tilbedelse, og bli oppmuntret og utfordret ved forkynnelsen av Guds ord. Uttrykket er friskt og moderne, og på en måte som appellerer til både unge og godt voksne. Under prekenen er det Barnekirken for barna.
Du er hjertelig velkommen til en oppbyggende søndag med forkynnelse, lovsang og fellesskap!)

Ta gjerne kontakt på mail: info@familiekirken eller SMS: 473 49 911 om du lurer på noe.

(vi har godkjennelse fra kommunen til å samles, og vi følger myndighetenes retningslinjer).