Kom og vær med oss på et eventyr!

Vil du bli involvert i Familiekirken? Vi inviterer deg til å tjene som frivillig! Hver eneste én av oss har en viktig rolle å spille hvor vi kan hjelpe mennesker å komme nærmere Gud. Gjennom din tjeneste i Familiekirken kan du investere i andre mennesker!

Vi ønsker at alle som kommer til Familiekirken skal føle seg hjemme. Du kan spre glede gjennom å ønske noen velkommen og være med å tilrettelegge gudstjenester og konferanser for å gi alle en best mulig opplevelse!

Du kan være med på forskjellige oppgaver, som kafé-teamet som forbereder forfriskninger for alle etter møtene, vertskaps-teamet som skaper en innbydende atmosfære, hjelpe til i det tekniske teamet som jobber med medierelaterte oppgaver innen lyd, video eller andre deler av media, eller i Barnekirken hvor du kan være med og se barna oppdage Jesus i ung alder.

Alle frivillige er med og bidrar til et trygt miljø, hvor Guds kjærlighet kan flyte fritt.

Hvis du ønsker å bli med, meld deg ved å sende en mail og vi vil kontakte deg! Du kan også ta personlig kontakt på et møte i Familiekirken!