kaffekopp (1)

Lifegrupper

Lifegruppene møtes i hjemmene annenhver tirsdagskveld. Her vil du oppleve fellesskap med andre troende, nye mennesker og kanskje venner du allerede kjenner. Her vil det være god tid til å samtale og dele liv, og kjenne på at noen er interessert i deg og din situasjon.
I Lifegruppene vil du også kunne høre om aktuelle emner som hjelper deg til å bli en etterfølger av Jesus, lære å kjenne Faderens kjærlighet og oppleve Den Hellige Ånds fellesskap. Familiekirken har gode ledere som vil hjelpe deg inn i fellesskapet i menigheten. Her er det også lovsang, bønn, kaffe og mulighet for å dele hjerte på tvers av bakgrunn og alder!
Uansett hvor i Follo eller Oslo du bor, kan du bygge relasjoner og oppleve fellesskap med andre i en lokal setting i hverdagen.

Ta gjerne kontakt på mail: info@familiekirken om du lurer på om det er en Lifegruppe i nærheten av deg!