Egon Davidsen

info@familiekirken.no

Egon har gjennom sine mangeårige studier av Guds Ord fått en innsikt og dybde i åpenbaringen om den troendes rettferdige posisjon i Kristus, som mange mennesker har blitt velsignet av. Hans bok: Rettferdighet - En gave fra Gud, blir brukt på mange bibelskoler og studiegrupper, og vil gi deg en unik forståelse av hva Jesus har gjort for deg! Egon underviser med innsikt og forståelse for åpenbaringen i ordet, og han har evnen til å inspirere deg i Bibelens grunnsannheter.
Han har vært med og starte menigheter og bibelskoler i Norge, Danmark, Ukraina, Afrika og India, og leder et utstrakt misjonsarbeid gjennom Restoration, Familiekirkens misjonsarbeid.

Egon Davidsen

Jan Halvorsen

Pastor og grunnlegger av Zoé Kirken i Fredrikstad
jan@zoe.no

Jan Halvorsen er pastor og grunnlegger av Zoé Kirken i Fredrikstad, en menighet som er engasjert både i lokalmiljøet og på misjonsfeltet, gjennom et vidstrakt arbeid med menigheter og barneskoler i India. Jan er dypt fundert i bibelske sannheter og hans spesiale er vekkelseshistorie, hvor han underviser levende og begeistret om de forskjellige menn og kvinner Gud har brukt opp igjennom historien, til å forandre byer og nasjoner med evangeliet.

Jan Halvorsen

Pastor og grunnlegger av Zoé Kirken i Fredrikstad

Maryann Davidsen

info@familiekirken.no

Maryann har ledet, undervist og trenet andre i lovsang i mer enn 30 år. Hennes gave til å formidle bibelske sannheter om et liv i tilbedelse vil gi deg nøkler til å koble med Guds hjerte i lovsang i ditt eget liv. Hun underviser og preker også andre emner som vil inspirere deg til å leve et liv som gjenspeiler Jesus.

Maryann Davidsen

David Hudson

Forkynner og profet
info@familiekirken.no

David Hudson har en sterk profetisk tjeneste, som viser oss hvordan den profetiske tjenesten fungerer i Guds rike i dag. Hans undervisning om profeten i det gamle og nye testamentet vil sette fokus på den profetiske salvelsen, og hvordan den fungerer.

David Hudson

Forkynner og profet

Claus Møller

Evangelist
info@familiekirken.no

Claus Møller er en dynamisk evangelist som reiser verden rundt og forkynner evangeliet. Hans hjerte er å se mennesker bli frelst, helbredet og satt i brann med Guds kjærlighet og du vil bli «smittet» av hans iver for å leve for Jesus. Han opplever mange helbredelser i sin tjeneste for Gud.

Claus Møller

Evangelist

Stephan Dahl

Leder og forkynner i Familiekirken
info@familiekirken.no

Stephan har vært i tjeneste i over 30 år, som ungdomspastor og pastor både i Sverige og Norge. Han elsker Guds menighet og fungerer i et hyrdekall. Gjennom livskriser har han lært seg å stole på Gud i alle livets sesonger og det kommer til uttrykk i hans gave og hans oppmuntrende undervisning i Guds ord som hjelper mennesker til å vokse i Kristus.

Stephan Dahl

Leder og forkynner i Familiekirken

Astrid Nestvold

Forkynner og styremedlem i Familiekirken
info@familiekirken.no

Astrid har opplevd Guds trofasthet gjennom alle livets stormer, og har en pasjon og overgivelse til Gud og sannhetene i hans ord. Hun forkynner med innlevelse og følsomhet overfor Den Hellige Ånd og formidler Guds kjærlighet med hele sitt vesen. Hun brenner for bønn og er aktivt med i forbønnstjenesten i Familiekirken.

Astrid Nestvold

Forkynner og styremedlem i Familiekirken

Simon Henriksen

Pastor for barn i Familiekirken
simon@familiekirken.com

Simon har vært aktivt med i barne- og ungdomsarbeid siden han var tenåring og han formidler evangeliet med stor kreativitet, noe barna i Barnekirken får oppleve.

Her får du høre litt fra Simon: "Vi lever i en tid hvor troen blir satt på prøve. Som foreldre er vi med på å velge hva barna skal gjøre, hva de får se på og hva de bruker tiden til. Dette er vårt ansvar og helt avgjørende for barnets fremtid. Med de riktige verktøyene har vi en unik mulighet for å gi barna våre det beste. Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne. Vi som foreldre må gi barna Guds ord og positive opplevelser av hvem Gud er. Det er viktig at barna får gode relasjoner til kirken og at kirken er et sted de har lyst til å være."

Velkommen i Barnekirken!

Simon Henriksen