Vi tror at menigheten er som en stor familie, med kjernefamilien som en viktig del av menighetslivet, familier med små barn, familier med tenåringer. I en familie har vi også besteforeldre, single, unge og eldre sammen. I menigheten vil vi ha flere generasjoner samlet for å bygge relasjoner og skape et miljø for å kunne dele liv og hjerte med hverandre og bygge en base for mennesker i dagens samfunn.

Den største inngangen til menigheten er en arena der familien samles om søndagen. Dette møtet vil være toppaktuelt for deg som ikke er vant til å gå i kirke, eller er ny. Alt vil bli presentert på en tilgjengelig måte for vanlige mennesker. Du skal føle deg velkommen selv om du ikke har vært i kirke på en stund, eller ikke er vant til å gå i kirke.

Utover søndagsmøtet vil det være flere anledninger til å møtes, som på kveldsmøter og seminarer. Her vil det være fokus på dypere opplevelser med Gud. Her kan du sette deg godt tilrette, ha sterke opplevelser med Gud, hvor det mirakuløse er tilgjengelig, og hvor du som søker etter guddommelige opplevelser vil ha tilgang til Guds hjerte.

Etter alle møter har Familiekirken kafé, med fellesskap over en kopp kaffe m.m. slik at du alltid har muligheten til å slå av en prat!